Известие

Collapse
No announcement yet.

дата на алфа събора

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

View Poll Results: коя дата предпочитате да се проведе алфа събор 20132

до тая година сигурно ша са изгнили и послените )))

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
      Ти на последния във Враца беше ли ? Така малко обиждаш, с определения кой е бил по-по-най. Може би, че ти е било първо такова мероприятие, ти се е видяло като Удсток 1969та.
      Написала е "според мен ",така че не виждам проблем ;–)
      Хайде стига моля ти се
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        Ти на последния във Враца беше ли ? Така малко обиждаш, с определения кой е бил по-по-най. Може би, че ти е било първо такова мероприятие, ти се е видяло като Удсток 1969та.
        Не съм казала кой е по-по -най.
        Както написа и Вики написах "според мен" , но явно ти е изгодно да четеш между редовете!

П.П Вики това е най- приличната снимка хахаха
        .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Както вече са разбра ще живеем много дълго, най малкото заради правописните грешки и невъзможността ако не си модератор да поправиш текста в анкетата. Но какво пък . трябва да сме малко поласкани че след толкова години ще я има все още тази марка )
          Това в рамките на шегата.

Не е случайно и че в заглавието на темата вече няма пролетен събор а само събор, защото тя пролетта със всичката си сила пукна в ранния следобяд на сряда.
          Вики, събора се прави за да имат възможност п повече хора да дойдат, без да се правят опити да се игнторират алфистите от някоя част на българия.
          Ще вземем решение и ще обявим датата и мястото до дни. датата може би е ясна ,предвид че на една от датите се очертава едно регионално събиране, чията дата пък е била съобразена с първоначално обявената такава за събор и подготовката му вече е в ход
          Така че съвсем скоро конкретиката около събора!
          А събора в арбанаси наистина беше много здрав, въпреки мизерните условия, което показва че алфистите могат да се веселят винаги и навсякъде. Там басейна беше пълен през цялото време и с вода и с хора
          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
          sprint tropheo
          155/1.8
          156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Зимата е доста по-топла от Сандански. Там просто надушваш морето!
            Аз даже, като питам виамишелин за маршрут ми предлага през Кавала. Не гласувам, защото едва ли ще смогна да дойда, въпреки съблазнителното пътуване и сбирката с приятели, сори
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

В Златоград има доста басейни!
              То и реки доста
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

В Златоград има доста басейни!
                То и реки доста
                Значи да си вземам дълбокия бански и тирантите
                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                  Значи да си вземам дълбокия бански и тирантите
                  Аз ще взема роклята с голия гръб и без предницата...щом ще топличко
                  GTV 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                    Аз ще взема роклята с голия гръб и без предницата...щом ще топличко
                    Внимавай какво си пожелаваш!
                    Ние няма да имаме нищо против!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Не знам за кой ли път трябва да ви казвам, че климата в Златоград е субтропичен и няма нищо общо със Смолян, Чепеларе, Пампорово, Девин, Доспат и прочие!
                      Има уникален климат. Зимата е доста по-топла от Сандански. Там просто надушваш морето! Още от февруари кафенетата са навънка!
                      Точно така е Давайте газ за Златоград,и после кеф ти Керамоти,порто лагос,и много други готини места на 120-150 км от Златоград,а може и групово да идем,Защо не!

Даже вече почнах да продавам Сладолед ТАМ !
                      Last edited by Zafo_84; d.m.y г., 14:02. Основание: едит
                      Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
                      Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Кога е края на анкетата? Защото си мисля, че ако се прави на 28-29 април на хората ще е нужно минимум 20 дена преди това да си направят плановете, че да могат да са там.
                        Now: 156 2.5 V6 24V
                        Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                          Кога е края на анкетата? Защото си мисля, че ако се прави на 28-29 април на хората ще е нужно минимум 20 дена преди това да си направят плановете, че да могат да са там.
                          Ето това е едно много разумно мнение. Подкрепям напълно, заото и на мене ще мие нужно време за да се освободя от работа.

Comment

Ето това е едно много разумно мнение. Подкрепям напълно, заото и на мене ще мие нужно време за да се освободя от работа.
                            +1 Само малко пояснение за колегата italfen, че анкетата свърши. Сега чакаме КАРБ да вземат решение.
                            fiore каза: "Ще вземем решение и ще обявим датата и мястото до дни."
                            Нека изчакаме още малко до сега винаги е бил точен и не е избързвал с изказванията си, сигурен съм че при първа възможност той или друг от КАРБ ще дадат информация, а вероятно ще има и нова тема с конкретни дата, място и сума (менюта, хотели и тн.)
                            ПП. И аз не обичам да чакам но това е положението.

Comment

Чакайте си вие фиоре)))
                              датата е ясна и не е 27-28 април. Ще с евдетиняваме)), но мястото не е ясно. Основно Кукера работи по въпроса и проучва. При всички случаи ще е нещо което да е достъпно, а когато хората са готини винаги става хубав купон.
                              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                              sprint tropheo
                              155/1.8
                              156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                                Чакайте си вие фиоре)))
                                датата е ясна и не е 27-28 април..
                                Тоест таз анкетка беше леко излишна. Ясна е работата...
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X